Qui som?

La companyia Lumo neix al 2017 a Nou Barris (Barcelona). El seu primer repte va ser portar als escenaris l’obra de gran format Luz, el musical escrita, composta i dirigida pel director de l’entitat, l’Alberto González. Amb el temps la companyia diversifica el seu repertori d’espectacles, viatjant des del teatre de text, al cabaret, diferents propostes de microteatre o formats més innovadors. 

El segell més distintiu de la companyia és i ha estat l’aposta pels textos inèdits de creació pròpia o d’autores novells. Tanmateix, és per a nosaltres una prioritat transmetre valors a través de les nostres creacions, per tal d’aconseguir un entorn de convivència i contribuir a una societat més justa, cohesionada, igualitària, participativa, sostenible, pacífica, dialogant, resilient i solidària.

També es troben entre les nostres prioritats democratitzar les arts escèniques i descentralitzar-les dels circuits comercials, portant els nostres espectacles a equipaments de barri. Som, en definitiva, una companyia obsessionada amb la qualitat artística dels nostres projectes més enllà dels pressupostos disponibles o la producció. Una entitat acostumada a treballar amb la implicació i passió de tots els seus components, des d’actors i actrius a producció i equip tècnic.