Brillará un día más

Amb l’arribada de la pandèmia de coronavirus (a partir de març del 2020), l’activitat de la companyia Lumo es va veure greument afectada, fent impossible els assajos. No obstant això, vam intentar seguir en contacte, demostrant que el vincle entre els diferents membres de la companyia anava més enllà del merament artístic.

Com una manera de recolzar-nos en aquells moments d’incertesa, preocupació, aïllament, tristor i malaltia, vam posar en marxa aquest petit projecte, que bàsicament consistí en la creació d’un petit videoclip musical basat en una de les cançons de la pel·lícula musical La La Land. Vam decidir fer la nostra pròpia versió, anomenada Brillará un día más.

Vam escollir precisament aquest tema per enviar al món un missatge positiu: Ens ensortiríem d’aquell moment tan fosc. Tanmateix, el fet de tenir aquest petit projecte en comú, ens va obligar a reunir-nos (encara que fos telemàticament), a compartir anècdotes i il·lusió. Per sempre quedarà aquest crit d’esperança que, a més, va aconseguir moltes reproduccions a internet, en un moment en què proliferaren aquest tipus d’iniciatives.

El resultat del projecte.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s