La Boîte Noire

En enviduar de Jean Paul, Miranda es fa càrrec de La Boîte Noire, el cabaret que tots dos van aixecar amb esforç i il·lusió. Des de llavors, aquest lloc s’ha convertit en el refugi d’homes i dones que, més enllà d’uns ingressos econòmics, troben aquí una forma de vida, una escola i una cura a les ferides del passat.

Una història articulada entorn de quatre personatges que, guiats per la il·lusió, l’amor i la solitud, conformen en aquest lloc una nova família. Un espectacle de teatre musical (en castellà) amb guió propi i veu en directe que recupera grans cançons de Broadway (Wilkommen o All That Jazz) i versiona cançons del pop dels últims anys (Beautiful o Oops! I did it again), donant-li un nou significat dintre del context d’aquesta història.

D’aquesta forma, La Boîte Noire no és un cabaret a l’ús. Sota la imatge sovint frívola i superficial d’aquest gènere, tracta temes profunds i inquietuds transversals a tota la humanitat, permetent conèixer en profunditat als seus protagonistes, al mateix temps que el públic riu i plora amb ells.

Fins al moment, l’espectacle s’ha representat a Art i Vins Gastrobar (Vilanova), al Centre Cívic Can Basté (Barcelona), a La Masia de la Guineueta (Barcelona) i ha fet temporada a La Casa dels Contes (Barcelona).

Tràiler de l’espectacle.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s