dProp

Des de l’Asociación Lumo de Artes Escénicas de Nou Barris sempre hem apostat per oferir espectacles de qualitat als equipaments de proximitat del districte, amb la voluntat de descentralitzar l’oferta cultural de la ciutat. Per això, i pel nostre recorregut com a productors (sobretot d’espectacles de creació pròpia), l’any 2022 ens veiem amb l’empenta i la il·lusió per posar en marxa dProp, el primer circuit de microteatre de Nou Barris, que va néixer al 2022.

L’esdeveniment es centra en el microteatre, com a gènere d’actualitat i amb una gran oferta a la ciutat de Barcelona. El circuit es celebra durant tres dies a tres equipaments del districte. Cada jornada, els espectadors podran gaudir de tres obres de microteatre en tres espais diferents d’aquests equipaments (en total, l’experiència té una duració d’entre 60 i 70 minuts).

Les dates escollides per a la segonda edició del dProp són el 19, 20 i 21 de maig del 2023, i tindrà lloc a La Masia de la Guineueta, el Centre Cívic Can Basté i L’Ateneu La Bòbila de Porta. Les obres que es podran veure són Rabo de toro (a càrrec de Lumo), Banco’$ (Cia. Éxitos Totales) y Sicarios (Cia. Closefriends).

Cartell de la segona edició.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s