dProp

Des de l’Asociación Lumo de Artes Escénicas de Nou Barris sempre hem apostat per oferir espectacles de qualitat als equipaments de proximitat del districte, amb la voluntat de descentralitzar l’oferta cultural de la ciutat. Per això, i pel nostre recorregut com a productors (sobretot d’espectacles de creació pròpia), l’any 2022 ens veiem amb l’empenta i la il·lusió per posar en marxa dProp, el primer circuit de microteatre a Nou Barris, que neix amb una clara voluntat de continuïtat.

L’esdeveniment es centra en el microteatre, com a gènere d’actualitat i amb una gran oferta a la ciutat de Barcelona. Aquest circuit se celebrarà durant tres dies a tres equipaments del districte. Cada jornada, els espectadors podran gaudir de tres obres de microteatre en tres espais diferents d’aquests equipaments (en total, l’experiència té una duració d’entre 60 i 70 minuts).

Les dates escollides per a aquesta primera edició del dProp són el 20, 21 i 27 de maig del 2022, i tindrà lloc a La Masia de la Guineueta, L’Ateneu La Bòbila de Porta i Can Basté. Le obres que es podran veure són El Bulto (a càrrec de Lumo), Ada & Eva en el paraíso (a càrrec de Malalts de Teatre) i La que nos espera (a càrrec de Mathias Villalba y Míriam Monner).

Cartell de la primera edició.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s